1.299,00

B-Ridge Ki-LitterBox Akıllı Kedi Tuvaleti Renkli Koruyucu

  • En geç ertesi iş günü kargoya teslim edilir.
  • 30 gün içerisinde kolay iade.

Evdeki kedi dostunuz için hep en iyisini istersiniz. Ki-LitterBox “Akıllı Kedi Tuvaleti” ile hem kedinizin hijyenik bakımını sağlayın hem de kum temizliği gibi bir işe ayırdığınız vakitten kazanıp hayatınızı kolaylaştırın. Kediniz, Ki-LitterBox “Otomatik Kedi Tuvaleti”nin akıllı temizleme teknolojisi sayesinde daima temiz ve taze bir tuvalet deneyimi yaşar. Sağlıklı ve rahat bir deneyime ilave olarak, özel sensörleri ile kedinizin tuvalet alışkanlıklarını takip edebilme ve daha bir çok bilgiye ulaşabilmenizi sağlar.

🐾  Kedi kumu temizlemek yok.

🐾  Kötü koku yok.

🐾  Kirli kumdan mutsuz olan kedi yok.

🐾  Kedinizin tüm adımları bildirim olarak telefonunuzda.

Daha Fazla Bilgi Al

Evdeki kedinizin hijyenik bir tuvalet deneyimi yaşamasını istiyorsanız, Ki-LitterBox “Otomatik Kedi Tuvaleti” sizin için mükemmel bir pati asistanı olacak. Ki-LitterBox “Akıllı Kedi Tuvaleti”, diğer tüm kedi tuvaletlerine göre benzersiz özellikler sunar. İşte Ki-LitterBox’ı tercih etmeniz için en önemli başlıklar:

  • Akıllı Temizlik Sistemi: Ki-LitterBox “Akıllı Kedi Tuvaleti”, kedinizin dışkısını otomatik olarak temizler. Bu sayede sizin temizlik yapmanız gerekmeden kötü kokular hapsedilir ve kediniz her zaman temiz bir tuvalet tecrübesine sahip olur.
  • İyonik Sterilizasyon: Ki-LitterBox, kötü kokulara sebep olan molekülleri ayrıştırır ve atık haznesine depolar. Böylelikle eviniz kötü kokulardan arınır ve kediniz Ki-LitterBox’a gittiğinde taze ve temiz kum her zaman onu bekliyor olacaktır.
  • Pati Sensörleri: Kediniz Ki-LitterBox’ı kullandığında, hareket ve ağırlık sensörleri sayesinde anında haberiniz olur. Akıllı sensörler hem Ki-LitterBox’ın doğru zamanlarda çalışmasını sağlar hem de kediniz ile ilgili hiç bilmediğiniz detayları telefonunuza bildirim olarak düşürür.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“B-Ridge Ki-LitterBox Akıllı Kedi Tuvaleti Renkli Koruyucu” için yorum yapan ilk kişi siz olun

2.200 TL üzerindeki siparişlerde ücretsiz standart kargo. Siparişini hangi nedenle olursa olsun 30 gün içinde ücretsiz olarak iade edebilirsin.
Open chat
1
Yardıma mı ihtiyacın var?
Scan the code
k-paw
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz?