Ki-Feeder VE
Akıllı Mama Besleyici

Ürün Tanıtımı

Kutu İçeriği

Ürün Kurulumu

1. Kapağı açmak için kapak açma düğmesine basın, kurutucuyu (içerisine dökülen mamanın nemlenmesini önler. Mama ile temas ettirmeyin.)   içine yerleştirin.

2. Mamayı mama haznesine dökün ve kapağı kapatın.

Kullanım ve Telefon Uygulamasına Bağlanma

1. Android ya da IOS cep telefonunuza aşağıdaki karekodu kullanarak Tuya Smart uygulamasını kurun.

2. Uygulamayı çalıştırın, gizlilik politikasını okuyun ve kabul edin, ardından yeni bir hesap kaydedin veya kayıtlı bir hesaba giriş yapın. Hesabı kaydederken veya hesaba giriş yaparken lütfen doğru ülkeyi veya bölgeyi seçin.

3. Yeni bir mama kabı eklemek için ‘Cihaz Ekle’ veya ‘+’ simgesine tıklayın. Uygulama konuma erişim izni istediğinde, izin verin. ‘Manuel Ekle’ sekmesini seçin ve Kameralı Akıllı Mama Kabı’nı seçin.

4. Ki-Feeder VE’yi açtıktan sonra, açılması için yaklaşık 1 dakika bekleyin. Ardından göstergenin kırmızı renkte yanıp yanmadığını kontrol edin.
Eğer yanıyorsa, sonraki adıma geçmek için ‘sonraki adım’a tıklayın. Eğer yanmıyorsa, bir bip sesi duyana kadar Wi-Fi Ayarları düğmesine 5 saniye boyunca basılı tutun. Birkaç saniye sonra, besleyicinin gösterge LED’i kırmızı renkte yanıp sönmeye başlayacaktır.

Gösterge durumu:

  • Mavi sürekli yanıyor: Ki-Feeder VE açılıyor.
  • Kırmızı yanıp sönüyor (hızlı veya yavaş): Ki-Feeder VE Wi-Fi ağ yapılandırmasını bekliyor.
  • Kırmızı sürekli yanıyor: Ki-Feeder VE Wi-Fi ağına yapılandırılmış ve bağlanmaya çalışıyor. Bağlantı başarısız olursa, kırmızı sürekli yanar.
  • Yeşil yanıp sönüyor: Ki-Feeder VE Wi-Fi ağına bağlanmaya çalışıyor.
  • Yeşil sürekli yanıyor: Ki-Feeder VE Wi-Fi ağına bağlı. Ayarlardan kapatılabilir.

Dikkat: Ki-Feeder VE yalnızca pillerle çalıştığında, gösterge ışığı kapalı olacaktır.

5. Wi-Fi ağınızın adı daha sonra metin kutusunda otomatik olarak görünecektir. Ardından, ilgili Wi-Fi şifresini girin ve Onayla’ya tıklayın. Hem 2.4G hem de 5G Wi-Fi ağları desteklenmektedir.

Önemli Uyarı:

  • Şifreyi girerken büyük/küçük harf duyarlılığına dikkat edin.
  • Lütfen WEP şifreleme yerine WPA veya WPA2 şifrelemeli bir Wi-Fi ağı seçin. Hem 2.4GHz hem de 5GHz Wi-Fi ağları desteklenmektedir.
  • Kablosuz yönlendiricinizde MAC adres filtreleme ve kablosuz cihaz izolasyonunun kapalı olduğundan emin olun.
  • Ki-Feeder VE’yi, kablosuz tekrarlayıcının Wi-Fi sinyalini desteklemeyebilir. Bağlantı başarısız olursa, kablosuz yönlendiriciye bağlanmayı deneyin.

6. Uygulama daha sonra size Wi-Fi bilgilerinizi içeren bir QR kodunu besleyicinin kamerası ile taramanızı isteyecektir. Devam’a tıklayın, ardından QR kodunu besleyicinin kamerasının önüne yerleştirin. Telefonu kameradan yaklaşık 15-30 santimetre önünde tutun ve bir ton sesi duyana kadar birkaç saniye bekleyin. Ardından, “Bir Ses Duydum” seçeneğine tıklayın.

Ki-Feeder VE daha sonra Wi-Fi ağına bağlanmaya çalışacaktır. Bağlandıktan sonra, ekleme işlemini tamamlamak için “Bitti”ye tıklayın. Eğer Ki-Feeder VE bağlanamazsa, lütfen yukarıdaki önemli uyarıları kontrol edin.