3.899,00

Ki-Feeder Kablosuz Akıllı Mama Kabı

  • En geç ertesi iş günü kargoya teslim edilir.
  • 30 gün içerisinde ücretsiz iade.

Ki-Feeder’ın kablosuz çalışma özelliği ile evinizin istediğiniz köşesinde evcil hayvanlarınızı düzenli öğünlerle besleyebilirsiniz. Ki-Feeder Akıllı Mama Besleyici akışkan tasarımı sayesinde hiçbir öğünü aksatmaz. Telefon uygulaması üzerinden dilediğiniz zamanlarda uygun miktarda porsiyonlar oluşturabilirsiniz. 4 litrelik mama saklama hacmi ve çelik kaseleri ile evcil hayvanlarınızın beslenmesi uzun süreler düzenli ve sağlıklı olur.

Ürün Özellikleri

  • Kablosuz çalışma
  • Mobil APP üzerinden porsiyon ve öğün ayarlama
  • Paslanmaz çelik kaseler
  • 4 litre mama saklama hacmi
  • Sıkışmayan akışkan tasarım
  • Mama seviye uyarısı
  • Çoklu evcil hayvan kullanımı
Daha Fazla Bilgi Al

Besleyin ve sevin, hepsi Ki-Feeder Akıllı Mama Kabı ile mümkün. 4 litrelik geniş kapasitesi, evcil hayvanınızın ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir altı öğün ayarı ve tek seferde 60 porsiyona kadar dozajlama imkanıyla Ki-Feeder, beslenme rutinlerini kolaylaştırırken evcil hayvanınızın sağlığını ön planda tutar. 4 ila 12 mm arası tane büyüklükleriyle uyumlu yapısı sayesinde, kuru mama çeşitlerinizi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Dahili enerji yedekleme sistemi sayesinde, güç kesintilerinde bile güvenilir besleme sunan Ki-Feeder, teknolojik ve pratik tasarımıyla modern evcil hayvan bakımının öncüsüdür. Şık pencere tasarımı mama seviyesini kontrol etme kolaylığı sağlarken, çıkarılabilir yemek kabı ve tahıl barili temizliği basit bir hale getirir. Üstelik, akıllı telefon uygulaması üzerinden erişilebilen uzaktan kontrol özelliğiyle, dünyanın herhangi bir yerinden evcil dostunuzun beslenme planını yönetebilirsiniz.

Ki-Feeder, günlük koşuşturmaca içinde evcil hayvanınızın beslenmesine özen göstermek isteyen modern pet sahipleri için idealdir. Akıllı mama kabı, beslenme alışkanlıklarını takip etmenize, sağlıklı bir diyet programı oluşturmanıza ve evcil hayvanınızın her zaman mutlu kalmasını sağlamanıza yardımcı olacak akıllı hatırlatıcılarla donatılmıştır.

Evcil dostunuzun her yudumda sağlık bulması için Ki-Feeder’ı şimdi deneyimleyin.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Ki-Feeder Kablosuz Akıllı Mama Kabı” için yorum yapan ilk kişi siz olun

2.200 TL üzerindeki siparişlerde ücretsiz standart kargo. Siparişini hangi nedenle olursa olsun 30 gün içinde ücretsiz olarak iade edebilirsin.

Enerji kesintisinde bile güvenilir performans.

Enerji kesintileri sırasında bile Ki-Feeder işlevselliğini sürdürür. Dahili pil desteği, elektrik olmadığında bile cihazın çalışmasına devam etmesini sağlar.

Bu özellik, Ki-Feeder’ı ekstra bir güç kaynağına ihtiyaç duymadan, tamamen kablosuz olarak güvenle kullanmanıza olanak tanır.

 

Kusursuz öğün.

Ki-Feeder, üstün dişli sistemiyle kedinizin ve köpeğinizin her öğününü eksiksiz sunar. Akıllı lazer sensörü, mama miktarının azaldığını algılar ve telefon uygulaması ile üzerindeki ışıklı uyarı sistemi sayesinde sizi zamanında haberdar eder.

Dahili pil desteği, Ki-Feeder’ı kablosuz olarak evinizin istediğiniz herhangi bir köşesinde kullanma olanağı sunar.

 

 

Open chat
1
Yardıma mı ihtiyacın var?
Scan the code
k-paw
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz?